Fashion Dreamer Switch ELŐRENDELÉS*

Fashion Dreamer Switch ELŐRENDELÉS*
  • Elérhető: Előrendelhető
  • 16,990Ft
- +


Megjelenés: 2023.11.02.

*A fogyasztói ár az EUR/HUF árfolyam alakulása következtében

a beérkezés napjára változhat! Köszönjük megértésüket!

A termék beérkezése előtt 3 nappal mindenkit tájékoztatunk.

Lépj be a valósággá vált divatfantáziák virtuális világába, ahol a koordináció és a kommunikáció soha nem látott módon keveredik. Egy új élet vár rád influenszerként!

Alkoss új öltözékeket, és söpörd be a Like-okat!

A virtuális tér csak úgy hemzseg a Múzsáktól – divatrajongóktól, akik folymatosan új inspiráció után kutatnak. Kápráztasd el őket a legfrissebb fitjeiddel - és ha megragadod a figyelmüket, elnyered a Like-jaikat is. Gyűjts egyre több és több kedvelést, hogy ikonikus divat-influenszerré válj!

Küldj Like-okat, hogy új tárgyakat kapj!

Felfigyeltél egy kifogástalan ízlésű Múzsára? Tudasd vele! Ha adsz neki egy Like-ot, nem csak saját magad használhatod a divatcikkeit, de más Múzsáknak is ajánlhatod azokat, amikor öltözékeket javasolsz.

Építsd fel a teljesen egyedi elemekből álló saját márkádat!

Amikor új ruhákat és kiegészítőket tervezel, képzeletednek csak a csillagos ég szab határt! Tegyél egyedivé több mint 1400 gyűjthető tárgyat kedvenc stílusoddal és színeiddel, hogy igazán különleges külsőt teremts. Alkotásaid képezik a márkád alapját, ajánld őket más Múzsáknak, és hódítsd meg a divatvilágot!

Menj online, hogy kapcsolatba lépj a világ minden tájáról származó Múzsákkal!

Amikor az internethez kapcsolódsz, más játékosok Múzsái is megjelennek a világodban, te pedig megkaparinthatod az általuk viselt eredeti öltözékeket. Így az is előfordulhat, hogy még mielőtt észrevennéd, a saját alkotásaid nemzetközi szenzációvá válnak!