Master Detective Archives: RAIN CODE Switch Mysteriful Limited Edition ELŐRENDELÉS*

Master Detective Archives: RAIN CODE Switch Mysteriful Limited Edition ELŐRENDELÉS*
  • Elérhető: Előrendelésben elfogyott
  • 39,990Ft
- +


Megjelenés: 2023.06.30.

Előrendelésben elfogyott!

*A fogyasztói ár az EUR/HUF árfolyam alakulása következtében

a beérkezés napjára változhat! Köszönjük megértésüket!

A termék beérkezése előtt 3 nappal mindenkit tájékoztatunk.

A Master Detective Archives: RAIN CODE június 30-án jelenik meg Nintendo Switch konzolokra. 

A nyomozás előrehaladtával megjelenik az igazsághoz vezető terület, a Rejtélylabirintus. Az útvesztő belsejében különféle ravasz trükkök és csapdák tesznek majd próbára. A folyamatosan változó labirintusban áshatod magad az ügy mélyére. A Rejtélyfantomok megpróbálnak majd megakadályozni abban, hogy kiderítsd az igazságot. Térj ki állításaik elől, és vágj át az ellentmondásokon a Megoldás Pengéjével.

A talányok megoldásának új élménye: a Rejtélylabirintus

Az Amaterasu Corporation a Kanai Wardot irányító megavállalat. Ellenségüknek tekintik a Detektív Világszervezetet. Szorosan kötődnek a megoldatlan ügyekhez, így hatalmas befolyásukat arra használják fel, hogy meghamisítsák vagy eltitkolják a tényeket, ha azok kellemetlenek számukra, és akadályokat gördítsenek az igazság útjába.

Amaterasu Corporation

Minden Mesterdetektív egy természetfeletti képességgel rendelkezik, amelyeket Törvényszéki Erősség néven ismernek. Ezen képességek használatával képesek olyan nyomok és bizonyítékok összegyűjtésére, amelyek egy átlagember számára elérhetetlenek lennének. Utánozz testalkatokat és a hangokat az Álca képességgel. Halld meg a szívdobogást és a suttogást a Hallótehetség segítségével. Légy múltbeli bűnügyek szemtanúja a Posztkogníció révén. Ezek a képességek megfelelő körülmények között megoszthatók Yumával. Használd őket, hogy közelebb vigyenek az ügy felderítéséhez.

Yuma és Shinigami a Detektív Világszervezetet Mesterdetektívjeivel dolgoznak együtt – egy olyan csoporttal, amely kifejezetten az ügyek megoldására szakosodott.

Nyomozz a Mesterdetektívekkel!

Kanai Wardot, az eső városát számtalan megoldatlan rejtély tartja izgalomban. Fedezd fel a várost egy teljesen 3D-s környezetben, és találd meg a Megoldókulcsokat, amelyek segítenek az ügyek felgöngyölítésében.Vess véget a rejtélyek uralmának ebben a lucid-noir detektívkalandban!

  • A Limited Edition tartalmai:​
  • Művészeti album Kodaka Kazutaka, Komatsuzaki Rui és Shimadoriru kommentárjával
  • Exkluzív Shinigami plüss 
  • Egyedi külső doboz Komatsuzaki Rui exkluzív rajzával 
  • Noise of Neon: Takada Masafumi által komponált hivatalos soundtrack
  • Nintendo Switch™ SteelBook 
  • A játék fizikai kiadása

https://www.gamepark.hu/image/catalog/raincodeopen.jpg

A Master Detective Archives: RAIN CODE június 30-án jelenik meg Nintendo Switch konzolokra.