Pikmin 4 Switch ELŐRENDELÉS*

Pikmin 4 Switch ELŐRENDELÉS*
  • Elérhető: Előrendelhető
  • 20,990Ft
- +


Megjelenés: 2023.07.21.

*A fogyasztói ár az EUR/HUF árfolyam alakulása következtében

a beérkezés napjára változhat! Köszönjük megértésüket!

A termék beérkezése előtt 3 nappal mindenkit tájékoztatunk.

Egy új kaland virágzik!

A Pikminek egy újabb grandiózus küldetésben térnek vissza a Nintendo Switch konzolra a Pikmin 4 játékban! Ezek az apró, növényszerű lények egy titokzatos bolygón élnek. Termeszd és takarítsd be őket, valamint parancsolj nekik, miközben segítségükkel bejárod ezt az új világot.

De mik azok a Pikminek?

A Pikminek változatos formákban, méretekben és színekben léteznek! Például a piros Pikminek nem izzadnak meg a tüzes akadályoktól sem, a kék Pikminek kiváló úszók, a nemrég felfedezett Jégpikminek pedig az ellenfelek és az őket körülvevő környezetet lefagyasztásával gondoskodnak a hűvös hangulatról.

Lehet, hogy az egyes Pikminek aprók és sebezhetőek, de együtt még a legnagyobb kihívásokkal is képesek megbirkózni! Használd miniatűr erejüket és ötölj ki egy stratégiát, hogy legyőzz mindent, ami az utadban áll ezen a különös, új bolygón.


Egy imádnivaló kutya a társad

Oatchi, az űrkutya is csatlakozik a kalandodhoz. Ez a megbízható társ képes akadályok lerombolására, nehéz tárgyak szállítására, és még Pikmineket is tud cipelni a hátán. Együtt egyetlen kihívás sem túl nagy ezeknek a kalandoroknak!

A Pikmin 4 július 21-én jelenik meg Nintendo Switch konzolokra.