Metroid Prime Remastered Switch

Metroid Prime Remastered Switch
  • Elérhető: Raktáron
  • 14,990Ft
- +


Öltsd újra magadra a páncélt!

Bújj újra a legendás fejvadász, Samus Aran szerepébe a Metroid Prime Remastered játékban! A kritikailag elismert, első személyű kaland felújított változata a Nintendo Switch konzolra érkezik.

A klasszikus kaland újjászületett

A higgadt és rátermett Samus egymaga vág neki ennek a küldetésnek… de koránt sincs egyedül.

Lépj a lábnyomába, miközben egy csábító és egyben veszélyes idegen bolygó kacskaringós ösvényein és egymáshoz kapcsolódó helyszínein barangolsz. Használj olyan képességeket, mint a jellegzetes Morph Ball és a Grapple Beam, hogy a nehezen megközelíthető helyeket is elérd, és megtaláld az utat, amely előre visz.

A megújult grafikával, hanggal, feloldható művészeti rajzokkal és frissített irányítási sémákkal Samus 3D-s bemutatkozása újabb magasságokat hódít meg. Használd az új, twin-stick (két analóg karos) vezérlést, az intuitív mozgásirányításos célzást, térj vissza a klasszikus kezelőszervekhez, vagy válaszd a hibrid opciót – attól függően, hogy melyiket részesíted előnyben.

Fedezd fel a Tallon IV földönkívüli környezetét és hátborzongató magányát!

Utazd be a változatos biomokat, miközben fényt derítesz az Űrkalózok vészjósló kísérleteire, és információkat gyűjtesz a mérgező anyagról, amely romba döntötte a bolygót.

Legyen szó a hófödte Phendrana Drifts békés nyugalmáról, vagy a Magmoor Caverns magma-gejzírjeiről, ez az idegen bolygó gyönyörűen zord tájakkal és labirintusokkal vár.

Törj előre rendületlenül a következő célod felé, vagy szánj időt arra, hogy megállj és alaposan átvizsgáld a környezetedet, elmerülve Tallon IV lényeinek és történelmének titkaiban.

Fejleszd az arzenálodat, hogy felvehesd a harcot a földönkívüli rémségekkel!

Használd Samus Arm Cannon fúziós lövegét, és küzdj meg szemtől-szembe a földönkívüli lényekkel, a felfegyverzett Űrkalózokkal és az energiafaló Metroidokkal.

Látogasd meg újra a korábban megközelíthetetlen területeket, és fordíts különös figyelmet a környezetedre, hogy megoldd a rejtvényeket és további fejlesztéseket szerezz.

Szükséged lesz az olyan képességek, mint az Ice Beam, a Rakéták és számos különböző vizor használatára, hogy elintézd a minden sarkon rád leselkedő idegen fenyegetéseket.

A Metroid Prime Remastered dobozos kiadása 2023. március 3-án jelenik meg.