Kirby's Return to Dream Land Deluxe Switch + AJÁNDÉKOK

Kirby's Return to Dream Land Deluxe Switch + AJÁNDÉKOK
  • Elérhető: Raktáron
  • 20,990Ft
- +


Ajándékok: poszter, matrica szett.

https://www.gamepark.hu/image/catalog/KirbyRTDD-Poster-A2.jpghttps://www.gamepark.hu/image/catalog/KirbyRTDD-Sticker-final.png

Érkezik a Kirby's Adventure Wii deluxe változata!

A Kirby's Return to Dream Land Deluxe a Kirby's Adventure Wii játék új verziója Nintendo Switch konzolra! Akár négy játékos is csatlakozhat Kirby-hez és barátaihoz, miközben átutazzák Dream Landet, hogy segítsenek Magolornak megjavítani lezuhant űrhajóját.

Találd meg kedvenc másolóképességedet!

A kard, az ostor és más, korábbról már ismert másolóképességek mellett bemutatkozik az új Mecha másolóképesség is! Válj robottá, és szeld át az eget! Támadj távolról az ágyúddal, vagy harcolj közelről, erőteljes ütésekkel. Szippants be izzó ellenségeket, hogy kihasználhasd a különleges szuperképességeket –  ezek a másolóképességek rendkívül erős változatai, amelyek gyökeresen felforgatják a játékot!


Kalandozzatok együtt!

Oszd meg a Joy-Con kontrollereket, hogy lokálisan, ugyanazon a konzolon játszhassatok - akár négyen is. Játssz a rajongók kedvenc szereplőivel - Kirby-vel, Meta Knight-tal, King Dedede-vel és Bandana Waddle Dee-vel, vagy hagyd, hogy mindenki Kirby-t irányítsa, a kedvenc másolóképességét használva!

Rengeteg szórakoztató minijáték!

Tarts egy kis szünetet a kalandozásban, és élvezd az akár négy játékos részvételével zajló minijátékokat! Az olyan visszatérő minijátékok, mint például a Ninja Dojo és a Samurai Kirby mellett a vadonatúj Magolor's Tome Trackers játékba is belevetheted magad.

A Kirby's Return to Dream Land Deluxe 2023. február 24-én jelenik meg Nintendo Switch konzolon.