Fire Emblem Warriors: Three Hopes Limited Edition Switch ELŐRENDELÉS

Fire Emblem Warriors: Three Hopes Limited Edition Switch ELŐRENDELÉS
  • Elérhető: Előrendelésben elfogyott
  • 34,990Ft
- +


Megjelenés: 2022.06.24.


Ismerd meg három ország sorsát Nintendo Switch konzolon a Fire Emblem Warriors: Three Hopes játékban, amely a Fire Emblem: Three Houses univerzumának egy másik történetét beszéli el.

A Fódlanban - egy három hatalom által irányított országban - játszódó Fire Emblem Warriors: Three Hopes a Fire Emblem: Three Houses világát és szereplőit veszi alapul, azonban egy új mesét sző.


Élvezd az akciót és a taktikát egyesítő harcokat. Irányítsd közvetlenül a szereplőket, és kaszabold le az ellenség hordáit az intenzív Warriors-akciók során, miközben parancsokat osztogatsz szövetségeseidnek. Gondolkodj taktikusan, amikor a csatatéren tapasztalható helyzet alapján eldöntöd, hogy merre támadj. Lépj kapcsolatba a harcok szünetében a Fire Emblem: Three Houses bájos szereplőivel.

Vajon mi vár rád ebben a mindeddig ismeretlen  történetben? Remény... vagy kétségbeesés?

A Fire Emblem Warriors: Three Hopes június 24-én jelenik meg Nintendo Switch konzolra.

A játék angol és japán szinkronnal, angol, francia, német, spanyol, valamint olasz nyelven lesz elérhető.

A Fire Emblem Warriors: Three Hopes Special Edition kiadása a játékot, a játékról készült, koncepciórajzokat bemutató különleges művészeti albumot, Fodlan világának gobelin-térképét, egy különleges akril figurakészletet, valamint a három ház vezetőit ábrázoló képeslapcsomagot tartalmaz.