LEGO Star Wars The Skywalker Saga PS5

LEGO Star Wars The Skywalker Saga PS5
  • Elérhető: Raktáron
  • 12,990Ft
- +


A TT Games és a Lucasfilm Games által fejlesztett és a Warner Bros. Games kiadásában megjelent a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga egy felejthetetlen élményt hoz el nekünk a Star Wars-univerzumból, az eddigi legnagyobb karakter és jármű felhozatallal, új magával ragadó harcrendszerrel, és megannyi felfedezhető bolygóval. A játékosok újra átélhetik az epikus jeleneteket a filmekből egy kis LEGO humorral fűszerezve, és választhatnak, melyik trilógiát szeretnék elkezdeni, mint például: Star WarsTM: Baljós árnyak, Star WarsTM: Egy új remény, vagy a Star WarsTM: Az ébredő erő.


"A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga révén egy olyan LEGO Star Wars élményt adunk a játékosoknak a szabadon felfedezhető galaxissal, mint még soha." mondta Jonathan Smith, a TT Games Strategic Directora. "Akár már meglévő rajongók, akár azok, akik először találkoznak a franchise-zal, mindenki élvezni fogja mind a 9 film epikus történetét a LEGO humorával és bájával."


A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga-ban a játékosok a galaxistérkép használatával utazhatnak az űrön át, folyamatosan oldva fel a felfedezhető új bolygókat. Űrutazás közben a játékosok találkozhatnak ellenséges űrhajókkal, vagy olyan ikonikus hajókkal repülhetnek, mint: a Millennium FalconTM, az Imperial TIE fighterTM, a Rebel X-wingTM és sok mással. Amint elérik a célpontjukat, a játékosok eldönthetik, hogy haladnak-e tovább a történettel, vagy felfedezik a galaxist küldetések és feladványok után kutatva.


A felfedezést Kyber-kockákkal jutalmazza a játék, amelyekkel olyan új lehetőségek nyílnak meg a játékosok számára, mint a képességek-, vagy egy karaktertípus fejlesztése, mint a: Jedi, Hero, Dark Side, Villain, Scavenger, Scoundrel, Fejvadász, Astromech droid vagy Protokoll-droid. Játssz olyan ikonikus karakterekkel, mint Luke SkywalkerTM, ReyTM, Obi-Wan KenobiTM, FinnTM, BB-8TM, LeiaTM, YodaTM, Boba FettTM, Darth MaulTM, Poe DameronTM és több, mint 300 másik feloldható karakterrel a 9 filmből, használva őket akár Free Play módban is. Akár Ajan Kloss dzsungel holdján, Coruscantban, a Naboo-dombjain, vagy a Jakku sivatagában, a LEGO Star Wars galaxis csak arra vár, hogy felfedezd!


"A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga egy olyan élménnyel ajándékoz meg, amely lehetővé teszi különböző generációk közös játékát egy messzi, messzi galaxisban," mondta Douglas Reilly, Lucasfilm Games alelnöke. "A játékosok felfedezhetik mind a 9 filmet, egy egészen új szintre hozva a szórakozást és a humort az eddigi legjobb LEGO Star Wars-kalanddal."


"A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga temérdek tartalommal és felejthetetlen játékmenettel éri el, hogy vonzó legyen minden korosztály számára." mondta Sean McEvoy, a LEGO Games feje a The LEGO Groupnál. "Ez egy szórakoztató és kezdőknek is kiváló belépő lehet a Star Wars-galaxisba, ahol a gyerekek és a családok együttes erővel fedezhetik fel a galaxist."