3DS Kirby Triple Deluxe Select

3DS Kirby Triple Deluxe Select
  • Elérhető: Raktáron
  • 5,990Ft
- +


Kirby visszatér a Kirby: Triple Deluxe videojátékban a Nintendo 3DS konzolcsaládon. Fedezd fel az új környezetet, old meg a rejtvényeket és kerüld ki az ellenséget. Figyelj oda, ugyanis a barátok minden sarkon leselkednek!

Kirbynek csodálatos képességei vannak, a lenyűgöző levegővételével képes mindent beszippantani, ami az útjában áll. Kirby felhasználhatja az úgynevezett Másolás képességet is. Le tudja másolni az ellenség tárgyait és képességeit, amelyeket felhasználhat az ellenséggel szemben. A videojátékban 25 különböző képesség vár rád.

A játékban lenyelheted a mágikus gyümölcsöt, ami feltárja Kirby igazi potenciálját. Ez a Hypernova név alatt ismert képesség lehetővé teszi a sokkal nagyobb tárgyak lenyelését is, így tudod az útból eltávolítani a nagyobb akadályokat is.

Örülhettek két új módnak is. A Kirby Fighters módnak köszönhetően akár 4 játékos ellen is harcolhatsz. A 2D beat ‘em upnak köszönhetően letesztelheted, hogy melyik másoló képesség a legjobb a harcban. Továbbá itt van a Dedede’s Drum Dash, mely lehetővé teszi a Kirby zenéjének ritmusában való ugrálást és közben érméket gyűjthetsz. Mindezt megtalálod a Kirby: Triple Deluxe videojátékban, mely a Nintendo 3DS-re jelenik meg!